Fönsterputs Uppsala

Rena och nyputsade fönster till vårkanten när solen börjar titta fram, är inte det svårslaget?
Att putsa fönster är nog en av sysslorna man skjuter längst på och helt plötsligt har det gått två år.

Låt oss på Klockrent göra dina fönster skinande rena igen.

 • Vi på Klockrent strävar efter att hålla en hög kvalité på våra tjänster. Klockrent erbjuder våra kunder en Nöjd-Kund-Garanti vilket betyder att eventuella synpunkter åtgärdas av personal från Klockrent senast 48 timmar efter utfört uppdrag.

  Våra kunders önskemål och synpunkter är viktiga, det är så vi utvecklas till att öka vår kvalitet och se till att du som kund aldrig tänker något annat än Klockrent.

 • Fönsterputs kan du ha som abonnemang, så att du inte glömmer bort att boka tid när det är dags. Men du kan också beställa vid enstaka tillfällen.

  Vi putsar fönster där man kommer åt med vanlig stege eller skaft (2,5 m)

  Vi tillhandahåller material, medel och verktyg som ingår i kostnaden för fönsterputs.

  • Plocka undan från fönsterbrädor eller annan inredning som står i vägen.
  • Behövs nyckel till fönster, se till att dessa finns tillgängliga dagen då fönsterna skall putsas.
  • Tillgång till nyckel enligt överenskommelse.
  • Avbokning ska ske minst 48 timmar innan avtalad tid då uppdraget skall utföras. Vi avbokning senare 48 timmar debiteras 50% av den överenskomna totalkostnaden.
 • Vi gör skattereduktionen direkt på fakturan. Fakturan kommer anges i två belopp med anledningen av det nya direktavdraget i Lagen om skattereduktion för hushållsnära tjänster. Det högre beloppet avser den totala kostnaden för tjänsten och det lägre avser beloppet efter avdragen skattereduktion för arbetskostnader. Är Kunden berättigad till skattereduktion ska det lägre beloppet väljas. Om Kunden ligger i riskzon för att skattereduktion ej kommer att medges skall det högre beloppet väljas.

  Om kunden valt det lägre beloppet gäller följande; Om skatteverket inte godkänner kundens direktavdrag, exempelvis för att skattereduktionen har överskridits kommer Kunden att bli ersättningsskyldig och får mot en påminnelsefaktura erlägga det obetalade beloppet från ursprungsfakturan.

  Det är kundens ansvar att kontrollera så att kunden är berättigad till skattereduktion men också så att skattereduktionen ej överstigits. Vi på Klockrent Städ i Uppsala brukar alltid påminna kunden om att kolla upp detta.

Skriv till oss

Klicka här

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi Er inom kort och bokar en tid för hembesök. Vi svarar alltid inom 24 timmar.

Ring oss idag

018-418 01 00

Kontakta oss direkt så bokar vi in ett hembesök, vi vill gärna besöka ditt hem för att kunna ge dig den bästa servicen.