Cajsa Kenving_Klockrent städ i Uppsala AB

Om Klockrent

Klockrent Städ i Uppsala grundades av mig, Cajsa Kenving, sommaren 2017.

Med över 10 års erfarenhet i städbranschen som både städare och verksamhetsansvarig kände jag att jag ville starta eget, och bli en seriös aktör i branschen.

Målet med Klockrent Städ i Uppsala är enkelt – du som kund ska inte känna något annat än att vårt erbjudande är Klockrent.
 
Vårt mål är att erbjuda marknadens mest kvalitetssäkrade städtjänster, att leverera mer än förväntat och att välja miljömedvetna val.

Att skapa långvariga samarbeten och en miljö av trygghet och förtroende mellan kund och medarbetare. Där vi är lyhörda för kundernas behov och där medarbetarna blir sedda och bekräftade. Då jag också driver den dagliga verksamheten värderar jag den personliga kontakten högt.

Hos oss på Klockrent Städ kan du vara säker på att vi har bra villkor och trygghet för de som är anställda i företaget, då jag anser att om min personal har de bra så kommer kunderna få bra service.

Mina förhoppningar är att Du ska välja Klockrent städ som leverantör och få en långvarig samarbetspartner med gott förtroende.

Varmt välkommen till Klockrent Städ i Uppsala.

Med vänlig hälsning
Cajsa Kenving